Deze website is van jou

Bij een zakelijke kennismaking gaat het tegenwoordig niet meer om het etaleren wie je bent of hoe goed je bent.

Daarom is deze website van jou en niet van mij

Er heeft de afgelopen jaren een online aardverschuiving plaatsgevonden, en consumenten staan hierin centraal. Een digitaal fundament begint met een goede website. Heb je dat als ondernemer voor elkaar, dan denk je wellicht aan mobiele toepassingen, of zelfs aan digitale marketing. Ik zie daarbij een trend die van grote waarde kan zijn voor het succes van je bedrijf.

Gebruik websites met utilities

Utilities voor websites?

De hoeveelheid online marketing hulpmiddelen die je tegenwoordig aan een website kan toevoegen zijn duizelingwekkend!

Hoe ga jij je klanten online helpen, en stop je met alleen jezelf en je producten te etaleren?

Silence round

Welke hulpmiddelen?

Websites zijn het domein van marketing en communicatiespecialisten. De content makers. Nu hebben consumenten echter een enorm arsenaal Social Media- en communicatie hulpmiddelen om hun stem te laten horen. Die stem wordt momenteel volop gezocht door die marketing en communicatiespecialisten, en ze willen de geluiden van de markt met hun bedrijfsprocessen en business modellen verbinden.

Wat kan jij met Social Media voor je bedrijf?

Je moet je niet blind staren op de juiste definitie van Social Media. Belangrijk is het idee dat consumenten momenteel veel meer publicatiekracht hebben dan ondernemers. Wij ondernemers zijn een vlek in de oceaan van het consumentengeluid. En dat is even wennen. Consumenten kiezen wat ze willen. Ze zijn de hoofdpersonen in het proces van Permission Marketing. Weet je nog dat ondernemers vroeger producten bedachten en die naar de markt brachten? Nu vragen consumenten om producten, die ondernemers gaan maken.

Permission Marketing?

Inderdaad: Je moet toestemming van consumenten hebben om te publiceren, en ze te benaderen met informatie! En consumenten dicteren ook nog eens de richting die jij opgaat.

Hoe kan je dit zien?

Welkom in de wereld van de Inbound Marketing gereedschappen, en de filosofie waarom ze te gebruiken, met kennis van de “utilities”, en een methode met stukjes gedragswetenschap hoe ze effectief te gebruiken.

Welkom bij Instant Publishing. We ondersteunen je bij Inbound Marketing met ons Instant Publishing System. Betaalbare en effectieve Inbound Marketing.

Waarom ik, waarom jij?

Een moderne ondernemer verkoopt niet zomaar producten. Hij

helpt

zijn

klanten

en hij werkt daarbij met “utilities”. Hij levert diensten die nuttig zijn voor zijn klanten. Dit is een heel ander speelveld dan iedereen gewend is, en je hebt er beslist modern gereedschap voor nodig.

Heb je ooit gehoord van …

Buffer, Feedly, Twitter, Facebook, LinkedIn, FullContact, Klout, SEO, MozRank, AdCrowd, KissMetrics en FanBooster?

Dit zijn nou die moderne gereedschappen, en ook al lijkt het eng als je ze niet kent; laat ons ze presenteren, en zodra jij ze gebruikt blijkt hoe fascinerend ze zijn!

Het lijkt een hoop gehannes met techniek, maar samengevoegd en met voldoende kennis op zak is het dé marketing toolkit voor de komende jaren.Al deze hulpmiddelen zijn geïntegreerd in ons 

WordPress Spokal Inbound Marketing platform

.

  • Wij leggen alles uit over dit platform met ons Instant Publishing System. IPS is de methode om de hulpmiddelen effectief toe te passen en deze website is dé plek om dit gratis te leren.
  • Wij helpen je gratis met het toepassen van de online utilities.
  • We gebruiken zo veel mogelijk audiovisuele hulpmiddelen in onze uitleg.
  • Probeer eens net als anderen: bel eens met een willekeurig vraag hierover: 06-24469070. Je krijgt gegarandeerd een bruikbaar antwoord.

Wat heb jij nu aan deze website?

Zie jij deze utilities en tools wel eens van binnen? Ik denk van niet. Zie jij ergens de theorie van Inbound Marketing uitgelegd in combinatie met de echte gereedschappen? Ik denk van niet. Lees jij verhalen van experts over dit onderwerp? Ik wijs je de weg naar interessante plekken.

 

Ik probeer het je hier allemaal met veel audiovisuele ondersteuning uit te leggen, aan de hand van het Instant Publishing System
Leave a Comment

Translate this page »