How our Landing Page guides You to Inbound Marketing

Marketing Landing

Marketing Landing.

Op deze Landing Site vertellen we over een actueel onderwerp: “Hoe brengen Inbound Marketing technieken meer klanten naar je onderneming?“. Meer klanten door “iets” toe te voegen aan je website?  Yep. Betaalbaar en krachtig? Si.

 

Onze Instant Publishing teams werken met zo’n beetje ieder denkbaar Content Management Systeem. Wij zijn programmeurs. That’s a fact. Dus we vertellen over Inbound Marketing vanuit onze technische kennis. We willen tools en technieken presenteren waarmee jij een betaalbaar en krachtig Inbound Marketing platform kan inrichten en gebruiken. Je leert hoe je dit zelf kan opzetten, en hoe je de tools effectief gebruikt.

 

Het centrum van de architectuur is de uitbreiding van WordPress met het Inbound Marketing tool Spokal. Een betaalbaar hulpmiddel met een verbazingwekkende werking.

 

Inbound Marketing is a long-term relationship. It’s not a one-night stand.

We moeten aan de bak, maar het levert na hard werk beslist resultaat.

 

In alle eerlijkheid, wij zijn geen marketing guru’s. Maar we werken al zo lang in dit vakgebied dat we vanzelf als een magneet zijn aangetrokken tot internet marketing. De theorie over effectief publiceren leren wij van de marketeers, maar tegelijk zien we in dit vakgebied een tornado van technische mogelijkheden ontstaan. Dat is nog veel lastiger bij te benen voor ondernemers die de marketing rol invullen naast het harde werk in hun bedrijf. 

Om digitale marketing beter te begrijpen denken wij (de techneuten) dat het helpt uit te leggen hoe jij de snelle technische ontwikkelingen in je voordeel kan laten werken.

Online presence doet er echt toe in 2015 ! En daar komt meer en meer techniek bij kijken. Om ondernemers een hart onder de riem te steken: ook de professionele marketeers kunnen aan de bak in 2015. De trends zijn:

 • Marketeers zijn schrijvers
 • Coderen wordt een noodzaak voor marketeers

Maar wat dacht je van:

 • Programmeurs zijn schrijvers
 • Marketing kennis wordt een noodzaak voor programmeurs

En deze reeks kan worden voortgezet voor ondernemers, met dien verstande dat zij iets van beide vakgebieden moeten weten. 

 

Een veelgehoorde quote in de IT wereld is dat professionals zich kenmerken als: “op z’n sterkst op het snijvlak tussen business en IT“. In 2015 willen wij dus zo veel mogelijk uitblinken in allebei, en niet stilstaan op de kruising.

Dus de Instant Publishing techneuten stappen in de arena, en we vertellen wat we weten. Wij leren op onze beurt weer van de marketeers, en vertalen de gecombineerde kennis voor ondernemers.

 

Voor veel ondernemers is techniek een sterk veranderlijk middel om met mensen te communiceren. Je kan wachten tot de wereld naar jou komt, maar hoe beter je technische bagage, des te meer je kan accelereren in de zakelijke arena. Als je “marketing-proof” wilt communiceren, dan moet ondertussen duidelijk zijn dat jouw online aanwezigheid het visitekaartje van je organisatie is. Het is 2015; zonder een overtuigende online presence besta je niet. Het is zelfs van wezenlijk belang dat je een online voorsprong krijgt op je concurrenten.

Hoe? Er bestaat geen effectiever middel dan vergaarde kennis te delen. Is jouw expertise waardevol genoeg om te delen? Wat denk je zelf? Begin met bloggen!

Is het niet enorm druk met concurrenten die ook schrijven? (Lees goed wat hier staat …). Ja, wat dacht je dan, maar wat let je om dat beter te doen. Je laat ze toch niet met de buit weglopen? Google is de grootste concurrentiemotor op aarde. Hoe “hoog” sta jij? Hoe verbeter je dat?

Wist je?

 • Kleine ondernemingen die bloggen tot 126% meer leads binnenhalen dan degene die niet bloggen
 • 77% van de internet gebruikers blogs lezen
 • 61% van de Amerikaanse klanten online kopen op basis van informatie uit een blog
 • 69% van de ondernemingen zeggen dat hun blog de meeste leads genereren
 • 46% van de internet bezoekers meerdere blogs per dag leest?

(Bron Spokal en HubSpot)

Ken je?

 • Spokal
 • Feedly
 • Buffer
 • FullContact
 • Twitterbuilder
 • Zapier
 • GoodBlogs
 • Contextmapp?

Snap je?

Maak kennis met Instant Publishing

Photo by Frederike Eckhart

Photo by Frederike Eckhart

Rubin Ootes 
Leave a Comment

Translate this page »