Net Effect neemt Things + Time over

AMSTERDAM / HAARLEM, 18 maart 1999 ‹ Het Haarlemse bureau voor nieuwe media Things + Time is onlangs overgenomen door Net Effect BV, een jonge internationaal georiënteerde onderneming die high-end Internet-, Intranet- en Extranet-applicaties bouwt. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.

free-vector-net-effect_080293_net-effect

De overname van Things + Time (T+T) past in de strategie van Net Effect BV om op korte termijn een vooraanstaande marktpositie in Nederland op te bouwen. Door de transactie heeft het onlangs gestarte, ambitieuze Net Effect zich verzekerd van een uitstekend ingewerkt en kwalitatief zeer hoogwaardig team van specialisten op het gebied van Internet-applicaties. T+T-oprichter en eigenaar Rubin Ootes (39) is benoemd tot IT Manager bij Net Effect. Ook alle overige werknemers van T+T treden in dienst van Net Effect en gaan werken in het nieuwe pand van Net Effect aan het Oosteinde in Amsterdam.

 

Over Things + Time

Things + Time (www.things.nl), opgericht in 1990, heeft een uitstekende reputatie verworven als bedenker en bouwer van dynamische, op database-technologie gebaseerde Internet- en Intranet-sites en business-to-business cd-rom’s. Het bedrijf werkte voor toonaangevende opdrachtgevers als Apple, Capitol Online, ING Bank, Nederlandse Spoorwegen, Net Aktua, Open Universiteit, Postbank, Randstad en Rocade. Daarnaast heeft het bureau meer dan 100 localisaties van cd-rom’s, zowel games als educatieve titels, op zijn naam staan.

T+T behaalde over 1998 een goed financieel resultaat met een gezonde winst.

 

Over Net Effect

Net Effect (www.neteffect.nl), met vestigingen in Amsterdam en San Francisco, is een jong internationaal bedrijf dat de ervaring en creativiteit bundelt van diverse professionals op het gebied van netwerk- en database-technologie. Net Effect onderscheidt zich door ‘turn key’-oplossingen te leveren op basis van beproefde technologie en standaardtools. Deze werkwijze stelt Net Effect in staat kwalitatief zeer hoogwaardige en bedrijfszekere applicaties te realiseren; met behoud van flexibiliteit en integratiemogelijkheden maar tegen substantieel lagere onderhoudskosten. Net Effect is partner van toonaangevende software-leveranciers zoals Andromedia, C@talog, NetPerceptions, Oracle en Vignette.

 

newconomy
Leave a Comment

Translate this page »