How Membership Levels Can Get You Your Heart’s Desire

Assistace Centre membership

Assistace Centre membership. Photo courtesy of John Willis

Er zijn tegenwoordig veel online initiatieven om je te boosten bij het versterken van je onderneming. Het zijn goede initiatieven die je helpen bij het vaststellen van je doelen, plannen, focus, spirit en helpen met time management. Wat deze opleidingen niet bieden is een training welke online tools je kunt gebruiken en hoe je ze optimaal inricht. Ook hiermee bepaal je focus en kan je met de juiste kennis enorm tijd besparen.

Het Instant Publishing publicatie platform is primair bedoeld om je zo veel mogelijk te informeren hoe je zelf die tools kan inrichten en gebruiken. Heb je meer hulp nodig dan kan dat ook.

Assistance membership

Ons WordPress Spokal Assistance Centre (AC) geeft je optimale ondersteuning voor het implementeren van Inbound  Marketing techniek in je onderneming. In de Instant Publishing blogs vertellen we diepgaand de technieken om zelf de tools te installeren en te gebruiken. 

As je extra hulp nodig hebt, dan kan je onze webinars volgen, en zelfs 1:1 online assistentie krijgen. Je kunt je abboneren op een van de levels, om je de juiste ondersteuning te geven.

 

In de webinars wordt door de deelnemers online, vanachter een PC, Mac, Tablet of Smartphone (live) de uitleg van een Spokal implementatie gevolgd, en in de 1:1 sessies werken we (op afstand, en met live audiovisuele verbinding) samen aan het inrichten en onderhouden van jouw eigen website. Je ziet of hoort de spreker(s) via audio en video. 

Naast het videobeeld, zijn er ook PowerPoint slides die synchroon lopen met de video en audio. We maken ook gebruik van zgn. Screen Capture, waardoor je live de bediening van de applicaties en de website tonen. 

 

 De AC membership abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, en je kunt altijd op- en neer schalen als je denkt dat je zelfstandig verder kan of juist meer hulp nodig hebt. 

[pmpro_levels]Translate this page »