Success is het geheime ingredient

Success is het geheime ingredient

Ervaring en success. Wie zijn dat?

Wij zijn een groep ervaren internet ondernemers, die vanaf 1990 zijn gespecialiseerd in de bouw van content management systemen voor grootschalig web publiceren. In 1990 was dat vrij cool, en zelfs een zeldzame expertise. Hierdoor had een groep getalenteerde programmeurs waaronder Rubin Ootes, Harrie Kemps, David Caron en de later bij Apple werkende Bas Ording met hun bedrijf Things + Time een reeks toonaangevende klanten zoals: Randstad, Pink Roccade, Open Universiteit en Wegener City Online van Maurice de HondIn 1999 hebben we verkocht aan Neteffect, partner van het Newconomy van de Hond, en zijn we onder andere met top programmeurs als Arjen Brouwer en Robin Maree verder gegaan met met de bouw van websites voor Volkswagen, Audi, Porsche, KPN Planet Internet, Vodafone, Provincie Noord Holland, Telefoongids, Inspectie van het Onderwijs en een lange lijst (meer dan 200) grote en middelgrote websites, en Apps voor SNS bank en UNICEF.

Maar wat heb jij als middelgrote ondernemer aan onze ervaring en werk voor deze grote partijen?

Laten we eerst voorbeelden van door ons gemaakte middelgrote websites geven: Hogeschool NoviHat-toursIens en Open Circles. Hopelijk voel jij je wat meer thuis in dit gezelschap. Dus wat heb jij met jouw website aan onze ervaring? Wij prediken al jaren dat de verschillen tussen grote en kleine ondernemingen juist mogelijkheden voor kruisbestuiving bieden. Iens loopt al jaren voorop met het verzamelen van online trust factoren. Grote bedrijven doen dat minder omdat ze zou eenmaal zo groot zijn, maar ze investeren weer fors in soortgelijke technieken voor online reputation management. Amazon is al jaren het toonaangevende voorbeeld van een van de meest geavanceerde webwinkel met conversie verhogende technieken zoals recommendation engines. Maar ook kleinere webwinkels kunnen soortgelijke technieken  toevoegen. We zetten op dit moment volop in op de kruising tussen techniek en publicatie met Inbound Marketing

 

Success toen het internet begon

Success toen het internet begon.

Grote bedrijven zullen voor deze techniek inzetten op Hubspot, en de kleinere voor de combinatie van Spokal en WordPress. Wij hebben ervaring met Hubspot, en toch zetten we met passie in voor de betaalbare WordPress variant. Het is wat beschamend om hard op de borst te trommelen, maar geloof ons, er zijn weinig partijen in Nederland die met zo veel verschillende Content Management Systemen heeft gebouwd als Instant Publishing. We hebben ervaring met Hippo, SDL Tridion, GX, CQ5, Vignette, Drupal, Sharepoint, LiveLink, Smartsite, IBM Websphere, en we hebben ook nog eens een eigen Instant Publishing systeem gemaakt. We hebben technische pakketselecties gedaan voor een tiental klanten waaronder Postbus 51, Provincie Noord Holland, Atos, en zelfs voor Entopic, de makers van de guru gids: Gids Content Management Systemen.

Alle wijsheid opgedaan voor deze grote klanten bundelen we nu in een advies voor het MKB: gebruik WordPress.

Succes met WordPress

Succes met WordPress.

Er is geen CMS zo veelzijdig als WordPress. Het aantal plug-ins en uitbreidingen op de omgeving zijn duizelingwekkend. Het aantal vormgevers dat prachtige skins maakt voor WordPress is gigantisch. Dus we presenteren ons op dit platform als een stel internet veteranen met veel ervaring die niets liever doen dan sterk te focussen op het meest gebruikte CMS ter wereld: WordPress.Daarom willen we je bijstaan in het uitbreiden van je bestaande WordPress omgeving, of helpen het oude over te zetten naar een nieuwe WordPress omgeving. We kunnen je efficiënt helpen met het installeren van plugins en daarbij helpen met alle technische vraagstukken over communicatie van je omgeving met andere oplossingen van SaaS partijen. We kunnen datamodellen op maat inrichten en waar nodig zelf plug-ins ontwikkelen. Als je nog geen WordPress hebt, maar een omgeving op maat van een kleinere leverancier: stap over naar WordPress. We kunnen je voor bescheiden investeringen helpen met migreren van je vormgeving, je data en je functionaliteit. Daarna voegen we Spokal voor Inbound Marketing toe.  

 

En dan begint de reis, op weg naar meer klanten op het internet. Een uitgekiend, uitgekookt en betaalbaar ritje. Met een stel doorgewinterde kaartlezers met veel ervaring op de bijrijdersstoel. En jij, lekker sturen.
Leave a Comment