WordPress webdesign, eenvoudig toe te passen, maar genoeg over te vertellen

Webdesign is een van de meest onderschatte takken van sport in het maken van een goede website. Het staat volop in beeld als je vanaf 0 start, of naar eigen inzicht nieuwe pagina’s maakt, of plug-ins met extra functionaliteit toevoegt. Hoe ziet iets er uit? Hoe flexibel is het ? Is het mooi, en is het overzichtelijk, werkt het lekker ?
6 redenen waarom je mijn video over WordPress en Spokal moet zien

Het is mijn missie om Inbound Marketing tools te promoten. Kijk de video hoe je WordPress en Spokal verbind, en de effectieve functionaliteit kan gebruiken.
The dummies guide to permission marketing (in gewoon Nederlands)

The dummies guide to permission marketing (in gewoon Nederlands)

Permission Marketing is het concept om van vreemden je vrienden te maken, en vrienden te veranderen in klanten. Seth Godin’s amazing book Permission Marketing reviewed.
Wat de Beatles hadden kunnen leren over video blogging

Instant Publishing (Content Management Solutions en Inbound Marketing) en Danda (Video Authoring) hebben een unieke aanbieding die ondernemers online producten en diensten geeft voor slagkracht in de moderne digitale arena.
Let’s go video blogging !
Permission marketing met WordPress en Spokal. You can do it !

Permission marketing met WordPress en Spokal. You can do it !

De laatste in de serie van de beknopte Spokal handleiding. Kan je het nu zelf …? Ik zou het gewoon doen !
Spokal is een “Top Of The Funnel (TOFU)” Inbound Marketing Automation platform voor WordPress. Spokal helpt je met een geïntegreerde aanpak voor het creëren van content en Social Media contributies.
Kijk! een klantmagneet met Spokal en WordPress

Kijk! een klantmagneet met Spokal en WordPress

Klantmagneet. Dat wordt vast het hipste woord van 2015. We zien dé Nederlandse marketing guru’s ZZP’rs adviseren Inbound Marketing te gebruiken. Open Circles Academy, Eelco de Boer en Rogier & Stijn; ze zijn goed, maar om je te oriënteren laten deze partijen je aan de buitenkant niet veel zien. Er zit maar één ding op. Lees in dit artikel hoe de techniek werkt. Dan kan je beter geïnformeerd bij de guru’s aankloppen voor de juiste mindset.
Waarom je Spokal met WordPress moet proberen

Waarom je Spokal met WordPress moet proberen

Spokal is een “Top Of The Funnel (TOFU)” gespecialiseerd Inbound Marketing Automation platform voor WordPress. Spokal helpt je met een geïntegreerde aanpak voor het creëren van content en het laten groeien van Social Media contributies. We geven een overzicht met welke hulpmiddelen het redactieproces wordt ondersteund en hoeveel werk het uit handen neemt om meer klanten naar je website te leiden.
De ultieme gids voor meer verkeer op je website met Spokal

De ultieme gids voor meer verkeer op je website met Spokal

Dit is de eerste van een reeks van vier artikelen over techniek om je WordPress website een enorme boost in het bezoek van potentiële klanten te geven. Met Spokal Inbound Marketing Software for WordPress.
Why the next 10 years of WordPress Blog will smash the last 10

Why the next 10 years of WordPress Blog will smash the last 10

Nee, geen Hippo, en er is niet veel mis met Drupal, maar we zijn overtuigd dat Matt Mullenweg’s WordPress Content Management platform een goede keuze is. Wat vinden wij in WordPress onder de motorkap zo spannend om de voorkeur te begrijpen? Een commerciële uitleg, gecombineerd met een kijkje in de ingewanden van het systeem. Wat kan het? Wat kan het niet? Hoe kan je het uitbreiden? Hoe kan je het combineren? Wij zijn fan van de verbinding tussen WordPress en Spokal inbound marketing!
Een onconventionele gids voor responsive design

Een onconventionele gids voor responsive design

De kunst van responsive design is te denken in de diepte en niet in de breedte. Hiervoor moeten delen van het scherm zichzelf aanpassen. Iedereen kijk ten slotte met verschillende apparaten naar dezelfde website. Als je ook nog eens met één en dezelfde opmaakcode alle verschillende schermgroottes wilt bedienen, dan moet er dus iets gebeuren met commando’s die weten “waarmee gekeken wordt” en daarna de presentatie van onderdelen “daaraan aanpassen“.